stue

Se hvad vores kunder siger

Vi sætter stor pris på tilbagemeldinger fra vores kunder – Læs eksempelvis Danske Boligarkitekters boligreportage om denne specielle villa:

Villa med vinkler og oplevelser

Villaen er tegnet af Arkitekt MAA Rune Dybkjær, da han var partner i D-Gade arkitekter og Ingeniører – Danske Boligarkitekter har besøgt familie og bl.a. spurgt om deres erfaringer med at bruge en arkitekt: (Læs hele boligreportagen her)

“Vi bliver aldrig trætte af de her rum og de bliver ved med at være spændende at gå på opdagelse i. Og så gør indretningen bare vores hverdag nemmere” 

”Han gav os alt det, vil ville have – selv om vi ikke vidste, hvad det var.”

“Vi havde slet ikke troet, at vi kunne få udsigt, da alle andre huse i kvarteret er i ét plan. Men arkitekten så muligheden, og det har simpelthen givet os en kvalitet ved huset, vi slet ikke havde forestillet os.”

Familiens bedste byggeråd:

“Brug arkitekten – også i den sidste del af byggeprojektet!”

Arkitekt skal/skal ikke?

Helle og Poul skulle bygge et nyt hus, og havde fået lavet en tegning i samarbejde med et byggefirma, men syntes der manglede noget. De spurgte Rune Dybkjær fra MNT arkitekter om han ville kigge på tegningen – og efterfølgende om han ville komme med et nyt forslag, og det har de ikke fortrudt (læs hele beskrivelsen her) :

“Det var en helt utrolig god oplevelse at se det nye forslag.”

“Til trods for at Rune fik huset til at virke større ved hjælp af lysindfald så lykkedes det ham at skære 5 kvm af huset størrelse i forhold til vores eget forslag, så vi kunne bygge det arkitekttegnede hus billigere, samtidigt med at det var meget mere gennemtænkt.”

“…det har betydet huset ikke bare er funktionelt, men danner en perfekt ramme om vores familie, så det er blevet et rigtigt hjem.”

Gimsing Menighedshus

Også når det drejer sig om kultur/erhvervsbyggeri oplever vi at vores kunder sætter pris på den omhu og kvalitet vi sætter i højsædet i vores arbejde. I 2012 var vi med til at totalrenovere og udvide menighedshuset i Gimsing.

“Da Gimsing Menighedsråd skulle have renoveret det gamle menighedshus var vi ikke i tvivl om, at rette henvendelse til arkitekt Per Clausen, som vi kendte fra tidligere samarbejde. Vore forventninger er til fulde indfriet, vi har fået et godt og funktionsdygtigt hus, hvor det arkitektoniske er i højsædet både med materiale og farvevalg, og hvor sjælen i det gamle hus blev bevaret. Arbejdet forløb planmæssigt og tidsplanen blev holdt, der var altid god ledelse ved byggemøderne. Samarbejdet mellem arkitekt og håndværkerne forløb godt. Per Clausen er en arkitekt vi havde og stadig har stor tillid til.”

Villy Sveigaard – formand for Gimsing Menighedsråd.

Se hele sagen her.

Struer Energipark

Som leder af et til lejligheden oprettet samarbejde med andre rådgivere, har vi været med til at skabe de nye sports- og fritidsfaciliteter samt nyt sundhedscenter ved de gamle Struer haller.

Opgaven omfattede ca. 1.000 m² nyt sportstorv som forbinder eks. haller med den eksisterende svømmehal, nyt cafeterie og produktionskøkken, ca. 400 m² nyt fitnescenter, ny opvisningshal, ny hal med springgrav, nye omklædningsfaciliteter, ny administration, nye depoter og mulig VIP lounge, nye forbindelser som samler fritidscenteret til et hele, nye mindre haller i eksisterende rammer og Renovering af eksisterende lokaler. I alt ca. 13.000 m² under tag.

“Byggeselskabet FCS A/S har entreret med et konsortium ledet af Møller Nielsens Tegnestue v/arkitekt Per Clausen til at forestå projektforslag, projektering, byggeledelse og myndighedsbehandling af opgaven med at renovere og nybygge de gamle Struer Hallerne til det nye Struer Energi Park.

Bestyrelsen af Byggeselskabet FCS A/S har været meget tilfreds med den meget professionelle tilgang og engagement arkitekt Per Clausen har lagt i arbejdet med at lede byggeprocessen, et arbejde der har resulteret i at både budget og tidsplan er holdt til bestyrelsens tilfredshed. Der har været et godt samarbejde med håndværksmestrene gennem hele forløbet.”

Flemming Poulsen, Bestyrelsesformand Byggeselskabet FCS A/S

Se hele sagen her.