stue

Se hvad vores kunder siger

Vi sætter stor pris på tilbagemeldinger fra vores kunder – Læs eksempelvis Danske Boligarkitekters boligreportage om denne specielle villa:

Villa med vinkler og oplevelser

Villaen er tegnet af Arkitekt MAA Rune Dybkjær – Danske Boligarkitekter har besøgt familie og bl.a. spurgt om deres erfaringer med at bruge en arkitekt: (Læs hele boligreportagen her)

“Vi bliver aldrig trætte af de her rum og de bliver ved med at være spændende at gå på opdagelse i. Og så gør indretningen bare vores hverdag nemmere” 

”Han gav os alt det, vil ville have – selv om vi ikke vidste, hvad det var.”

“Vi havde slet ikke troet, at vi kunne få udsigt, da alle andre huse i kvarteret er i ét plan. Men arkitekten så muligheden, og det har simpelthen givet os en kvalitet ved huset, vi slet ikke havde forestillet os.”

Familiens bedste byggeråd:

“Brug arkitekten – også i den sidste del af byggeprojektet!”

Hus med Wau faktor

Vi fik opgaven at lave et helt særligt hus, med et ønske om at der kom fuld knald på oplevelserne og arkitekturen.

Efter en lang proces med at finde den rigtige form, nåede jeg frem til et skitseforslag: Spændende, men hvor husets udformning kræver en modig bygherre. Derfor var jeg spændt på reaktionen og glad, da der også var fuld knald på tilbagemeldingen:

“1000 tak for dit oplæg – der tog du sku røven på os på den fede måde. Her er der sku WAU-Faktor for alle pengene”

“Vi er super imponeret over dit arbejde.”

Pernille.

Vi glæder os til at arbejde videre med projektet – og med en bygherre der gerne vil ‘lidt mere’ end normalt…

Arkitekt skal/skal ikke?

Helle og Poul skulle bygge et nyt hus, og havde fået lavet en tegning i samarbejde med et byggefirma, men syntes der manglede noget. De spurgte Rune Dybkjær fra MNT arkitekter om han ville kigge på tegningen – og efterfølgende om han ville komme med et nyt forslag, og det har de ikke fortrudt (læs hele beskrivelsen her) :

“Det var en helt utrolig god oplevelse at se det nye forslag.”

“Til trods for at Rune fik huset til at virke større ved hjælp af lysindfald så lykkedes det ham at skære 5 kvm af huset størrelse i forhold til vores eget forslag, så vi kunne bygge det arkitekttegnede hus billigere, samtidigt med at det var meget mere gennemtænkt.”

“…det har betydet huset ikke bare er funktionelt, men danner en perfekt ramme om vores familie, så det er blevet et rigtigt hjem.”

Villa med lyse linjer

Benny og Dorthe havde også overvejet at bruge et typehusfirma til at bygge deres ‘drømmebolig’, men oplevede at de manglede sparring og kvalitet i udviklingen af projektet. Derfor kontaktede de os, hvilket gav os mulighed for at designe denne villa hvor især lyset og oplevelserne når man går rundt i boligen er rigtig fine.

Det er et hus vi er stolte over at have tegnet, men vigtigst er, at de giver udtryk for at der er et hus de er rigtige glade for at bo i:

“Vi kan på det varmeste anbefale Rune og MNT Arkitekter. Da vi skulle bygge nyt hus gik vi i første omgang til de etablerede typehusfirmaer, der lover at kunne tegne og bygge ”din drømmebolig”.
‘Hvor svært kunne det være’, vi kunne jo bare tage udgangspunkt i en af deres ”standard tegninger” og så få deres arkitekt til at rette det lidt til efter vores ønske. Men det kom aldrig til at virke.”

“Så efter en del forgæves forsøg endte vi med at kontakte MNT Arkitekter og Rune. Selvom vi bor på Sjælland kom Rune herover, og besigtigede grunden sammen med os. Derefter brugte vi et par timer på at snakke ønsker til den nye bolig. Vi berørte både vores ønsker med hensyn til udtryk og funktion, men vi snakkede også en del om hvordan vi faktisk ville bruge boligen i vores dagligdag. Allerede inden Rune gik rigtigt i gang, bemærkede vi at opgaven blev taget meget mere seriøst end vi havde oplevet med byggefirmaerne.”

“… havde Rune lavet en tegning, der gennemgik principperne for husets design vedr. lysindfald, ”linjer” og ”gangforbindelser”. Der var virkelig tænkt over tingene, og det så godt ud. Og helt anderledes end nogen af de tegninger vi tidligere havde diskuteret med byggefirmaerne – eller havde tegnet selv for den sags skyld.”

“I dag sidder vi i vores nye hus, som vi er rigtig glade for. Det er blevet både flot og funktionelt, og der er en rigtig god adskillelse mellem de forskellige områder, uden at der er nogen egentlig spildplads. Og så tror vi, at Rune har fået det absolut optimale ud af vores grund. “

Benny og Dorthe (Sjælland)

Gimsing Menighedshus

Også når det drejer sig om kultur/erhvervsbyggeri oplever vi at vores kunder sætter pris på den omhu og kvalitet vi sætter i højsædet i vores arbejde. I 2012 var vi med til at totalrenovere og udvide menighedshuset i Gimsing.

“Da Gimsing Menighedsråd skulle have renoveret det gamle menighedshus var vi ikke i tvivl om, at rette henvendelse til arkitekt Per Clausen, som vi kendte fra tidligere samarbejde. Vore forventninger er til fulde indfriet, vi har fået et godt og funktionsdygtigt hus, hvor det arkitektoniske er i højsædet både med materiale og farvevalg, og hvor sjælen i det gamle hus blev bevaret. Arbejdet forløb planmæssigt og tidsplanen blev holdt, der var altid god ledelse ved byggemøderne. Samarbejdet mellem arkitekt og håndværkerne forløb godt. Per Clausen er en arkitekt vi havde og stadig har stor tillid til.”

Villy Sveigaard – formand for Gimsing Menighedsråd.

Se hele sagen her.

Struer Energipark

Som leder af et til lejligheden oprettet samarbejde med andre rådgivere, har vi været med til at skabe de nye sports- og fritidsfaciliteter samt nyt sundhedscenter ved de gamle Struer haller.

Opgaven omfattede ca. 1.000 m² nyt sportstorv som forbinder eks. haller med den eksisterende svømmehal, nyt cafeterie og produktionskøkken, ca. 400 m² nyt fitnescenter, ny opvisningshal, ny hal med springgrav, nye omklædningsfaciliteter, ny administration, nye depoter og mulig VIP lounge, nye forbindelser som samler fritidscenteret til et hele, nye mindre haller i eksisterende rammer og Renovering af eksisterende lokaler. I alt ca. 13.000 m² under tag.

“Byggeselskabet FCS A/S har entreret med et konsortium ledet af Møller Nielsens Tegnestue v/arkitekt Per Clausen til at forestå projektforslag, projektering, byggeledelse og myndighedsbehandling af opgaven med at renovere og nybygge de gamle Struer Hallerne til det nye Struer Energi Park.

Bestyrelsen af Byggeselskabet FCS A/S har været meget tilfreds med den meget professionelle tilgang og engagement arkitekt Per Clausen har lagt i arbejdet med at lede byggeprocessen, et arbejde der har resulteret i at både budget og tidsplan er holdt til bestyrelsens tilfredshed. Der har været et godt samarbejde med håndværksmestrene gennem hele forløbet.”

Flemming Poulsen, Bestyrelsesformand Byggeselskabet FCS A/S

Se hele sagen her.