Perspektiv museum

Profil

Møller Nielsens Tegnestue har siden starten i 1950 stået for høj kvalitet indenfor arkitekttegnede villaer, boligforeningsboliger, kontor- og erhvervsbyggeri.

Siden 1998 har tegnestuen været ejet og ledet af arkitekt m.a.a. Per B. Clausen, som sammen med engagerede og nytænkende medarbejdere, har udviklet tegnestuen til at blive en af de mest erfarne inden for langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit lavenergi og plusenergi byggeri uden fordyrende tekniske løsninger.

Vores arkitektur er markant og anderledes, men altid inspireret af omgivelserne:

“Vi kan lidt mere end de fleste”.            

I 2012  blev arkitekt m.a.a. Rune Dybkjær en del af tegnestuen efter 3 år som selvstændig og 8 års ansættelse på anden tegnestue. Rune er medlem af Danske Boligarkitekter og har i hele sin karriere tegnet funktionelle og oplevelsesrige boliger, som ligger i god forlængelse af MNT Arkitekters fokus på høj kvalitet. I forbindelse med Runes indtog på tegnestuen er alle tegneprogrammer opdateret, så der nu udelukkende tegnes i de nyeste 3D programmer.

Udover ovenstående, har MNT Arkitekter en række interne og eksterne samarbejdspartnere, som involveres i det omfang det er relevant for projektet.