Minimalistisk hus i dis

Download

Nedenstående har vi samlet en række information, inspiration og gode råd. Det kan frit downloades, men må ikke gengives i anden sammenhæng uden aftale med Møller Nielsens Tegnestue.

Boligreferencer

Nedenstående er A3 pdf versioner af udvalgte boligprojekter.

  Prisbilligt passivhus

  Vores præsentation i forbindelse med passivhuset ved Nordisk Folkecenter for Vedvarende  Energi. Den indeholder dels generelle oplysninger og tanker omkring passivhuse, dels specifikke oplysninger om passivhuset ved NFC og andre af vores lavenergiboliger.

  Se også www.mntarkitekter.dk/referencebyg/passivhus-til-10-000-kr-pr-m2/

   Huskeliste før arkitektbesøg

   Alle projekter starter med et uforpligtende møde. På mødet spørger vi ind til jeres tanker og funktionskrav og giver jer input og inspiration til den videre proces.

   Nedenstående pdf er vores huskeliste til det første møde. Print den gerne før det første møde med os og udfyld de punkter som er relevante for jer. Tilføj endelig stikord omkring jeres ønsker og drømme på bagsiden.

   Dansk arkitekt i Norge

   Når man som dansk arkitekt tegner for private norske bygherrer:

   “skal det ikke beregnes norsk merverdiavgift på noen måte”

   Med en lav dansk timepris på arkitektarbejde, en stor viden indenfor lavenergibyggeri, muret byggeri og udvikling af unikke enfamiliehuse, kan det derfor være attraktivt at bruge Møller Nielsens Tegnestue i Norge.

   Se mere her eller se mail vedrørende norsk merverdiavgift, som vi fik tilsendt via den danske ambassade i Oslo:

    Efterisolering af murede facader

    Sammen med Teknologisk Institut og teglbranchen har Møller Nielsens Tegnestue udviklet et nyt koncept til efterisolering af murede facader. Energirenoveringen får husene – typisk parcelhuse fra 60’erne og 70’erne til at leve op til nutidens energikrav.

    En væsentlig pointe i projektet er at husene fornyes med en ny teglfacade – klassisk kvalitet med mulighed for en modernisering af udtrykket.

    I forbindelse med demonstrationshuset er også vinduerne skiftet og en ny effektiv metode til efterisolering af taget benyttet.

    Læs mere om projektet i nedenstående pdf eller se mere her på hjemmesiden: Læs mere

    Andet download

    No downloads found!