sommerhus_i_skifer

Sommerhus i skifer

Med placeringen i skovbrynet med panoramaudsigt mod fjorden har det været et ønske at opbygge sommerhuset i et vedligeholdelsesfrit naturmateriale. Valget faldt på naturskifer – både som facadebeklædning og på taget. Skiferfacaden har en lang levetid, patinerer flot og får huset til at passe ind i landskabet. Indvendigt står væggene som enkle hvide flader og gulvet er minimalistisk udført med en færdig glat overflade i beton.

Optimeret indretning

Med en beskeden størrelse, skal hver kvadratmeter (og kubikmeter) udnyttes bedst muligt. En åben planløsning gør at stue, køkken og spisestue virker større og “låner plads” fra hinanden – og effekten forstærkes af hemsen og lofter til kip. Alle indvendige døre er skydedøre der ofte står åbne dermed også er med til at udvide rummene. Store glaspartier og skydedøre og omhyggeligt placerede vinduer, glasdøre og ovenlysvinduer er med til at få rummene til at smelte sammen med naturen og omgivelserne.

I sommerhuset er der blevet plads til soveværelse, værelse, køkken/alrum med stueniche, samt et bad og en entre med vaskesøjle. Over værelse og bad/entre udvider to små hemse brugsarealet – med kig til fjorden gennem ovenlysvinduer – mens der er loft til kip i resten af huset. Huset er sammenbygget med et bådhus og et mindre skur.

Enkle materialer

Indvendigt giver de glatte betongulve og hvide vægge et moderne enkelt og lyst udtryk – som en kontrast hertil, er bådhuset indvendigt foret med lydt træ. Udvendigt sikrer vedligeholdelsesfrie materialer som træ/alu vinduer, detaljer i zink og facade og tag i naturskifer at tiden i sommerhuset kan bruges på at nyde naturen.

Lavenergibyggeri

Sommerhuset er opført efter 2015 energikravene til helårsbebyggelse – med ventilationsanlæg med varmegenindvinding og gulvvarme er et godt indeklima i sommerhuset sikret hele året rundt.

 

FACTS:
Type:
Sommerhus
Sted:
Limfjorden
Størrelse:
65 m² + bådhus
Energi:
Udformet efter 2015 energikrav til helårshuse.
Opført:
2016
skifertag
køkken2
naturskifer
ovenlys
reflektion
skfierhjørne
skifer
skifer2
skiferfacade
køkken
skur
sommerhus
sommerhus_i_skifer
stue
Stue-hems
udsigt
udsigt-oppe
ved_fjorden
Facade_mod_fjord
alrum
Ankomst
beslag
betongulv
bådhus
bådhus2
facade
facade_med_skifer
afslutning
facadeskifer
gennemlyst
glasdør
hems
Hus_i_skov
I_naturen
krydderurt

ØNSKER DU NOGET TILSVARENDE?

Book et uforpligtende møde her eller ring til os på 9785 0833