Minimalistisk

Fra murermestervilla til funkis + nyt orangeri

Den nye ejer ønskede at udnytte tagetagen på denne murmestervilla fra 1953 for at få udsigt over Limfjorden. En udnyttelse ville dog medføre små rum på 1. sal og løsningen blev i stedet at bygge en helt ny 1. sals etage med stor tagterrasse. Samtidig blev hele huset isoleret udvendigt og pudset i 2 nuancer og fremstår i dag som en moderne funkis villa med en formidabel udsigt mod Limfjorden både mod øst og nord, hvor Venø og sydspidsen af Mors kan beskues. Tag og tagterrasse er højisoleret og med nye vinduer og døre lever huset energimæssigt op til 2015 krav.

Orangeri

Som et supplement til villaen har bygherre endvidere ønsket opført et stort orangeri på 60 m² inkl. tilhørende uopvarmet soverum og frostfrit badeværelse. Nu kan den store have nydes i øjenhøjde og i den store orangerihave kan dyrkes middelhavstræer og buske som appelsin, citron, figner, julestjerner m.v.

Ønsker du også at give din bolig et spændende funkis udtryk?

Mange ældre boliger kan få et helt nyt udtrykt, hvis der skal bygges til eller eksempelvis taget trænger til at blive skiftet. Så hvis du står for at skulle bygge om eller forny din bolig, så ring til os og få et bud op om også din bolig kan forvandle sig fra et anonymt 70’er look til funkis eller moderne minimalisme.

Ring nu på 9785 0833 eller send en mail til mnt@mntarkitekter.dk .

FACTS:
Type:
Om- og tilbygning
Bygherre:
Jørn Lundme
Sted:
Gimsinghøje 18, 7600 Struer
Størrelse:
164 m² villa og 60 m² Orangeri
Energi:
75 kWh/m²/år
Opført:
2012 - 2013
Funkis
Orangeri
Kubistisk
Orangeri i have
Arkitekttegnet hus
Minimalistisk
Vandskuret

ØNSKER DU NOGET TILSVARENDE?

Book et uforpligtende møde her eller ring til os på 9785 0833