Minimalistisk lavenergi

Minimalistisk – maksimal effekt

Fra lavenergi villaen Svanevej 10 i Bremdal i Struer er der udsigt over Limfjorden, indsejlingen til Struer og Venø. Pia og Poul Erik ønskede sig en helt moderne villa i minimalistisk stil.

Fornyelse med moderne materialer

90% af den oprindelige villa blev fjernet. Nu åbner huset sig både i underetagen og i stueplan for den storslåede udsigt. Udvendigt er huset hvidmalet puds og indvendigt er huset med hvidmalede filtsede teglsten. Tag er med tagpap. Facadepartier og ovenlys er med smalle profiler fra Schüco. Omkring huset er støbt slebne, lyse betonplader med adskillende alubånd – afsluttet med specialbukkede rustfri stålplader. De lyse betonterrasser er med til at give huset et fantastisk dagslys.

Minimalistisk trappe i glas

En svævende trappe i 100% glas er specialudviklet til villaen – den ensidige ophængning og de gennemsigtige polerede kanter giver et let og smukt udtryk. Trappen giver et moderne præg på den minimalistiske villa i funkis stil.

Præmieret byggeri

Lavenergivillaen er blevet tildelt Bygningsprisen 2011 i Struer med ordene:

“Lavenergivillaen tilfører stedet en ny modernitet og lethed, der kompromiløst tilfører villakvarteret et frisk strøg af oversøisk kystarkitektur. Som et kamera opfanger “værelse med udsigt” Struer Bugts lyse åbne landskab og gør det til selve ånden i huset”.

FACTS:
Type:
Lavenergibolig
Bygherre:
Pia Møller Rasmussen
Sted:
Svanevej 10, Bremdal, Struer
Størrelse:
212 m²
Energi:
78 kW/m²
Opført:
2011
Omtaler:
Bygningsprisen Struer 2011
Funkis villa
Glas trappe
Funkis
Sydeuropæisk fornemmelse
Ovenlys og glas
Postkasse
Skulpturel villa
Minimalistisk lavenergi
Glastrin
Glasfacade
Minimalisme
Fjordkig
Moderne arkitektur
Trappe i glas
Funkis
Stilren facade
Minimalistisk lavenergi

ØNSKER DU NOGET TILSVARENDE?

Book et uforpligtende møde her eller ring til os på 9785 0833