Polycarbonatplader

Lemtorpskolen – Asgård SFO

Møller Nielsens Tegnestue har i en årrække hjulpet Lemvig kommune med om til- og ombygninger af kommunens skoler. Senest har vi hjulpet med at flytte Nørlem SFO – Asgård op på Lemtorpskolen. Projektet omfatter renovering og ombygning af to blokke med nyindretning tilpasset både SFO og skole samt en væsentlig indeklimaforbedring med efterisolering, tætning af bygningen, nyt ventilationsanlæg og en stor forbedring af akustikken i alle rum beregnet for SFO.

De to blokke forbindes med en klimabeskyttet gang opbygget af transparente polycarbonat plader i alle regnbuens farver.  Oplevelen i rummene opgraderes med nye gulve hvor cirkler i linoleumsbelægningen skaber zoner for leg eller læring.

Legeplads og inventar

Som en tilføjelse til byggeprojektet har vi udarbejdet et inventar og legepladsudbud. På inventarsiden er der nye skolemøbler samt indretning af fællesområder, køkken/cafe og lærerfaciliteter. Klasseværelser/grupperum indrettes til både SFO og skolebrug med teaterscene/udklædning, købmandsbutik, dukkehus og ikke mindst en UFO med lys der fungerer som LEGO legebord, når den ikke svæver oppe under loftet.

FACTS:
Type:
Skole
Bygherre:
Lemvig Kommune
Sted:
Lemtorpskolen
Opført:
2015
Cirkler og regnbue
løbehjul og klimabeskyttet gang
regnbuegang
Regnbuegang
Terrasse ved cafe
kontrol af legeplads
Legeredskaber
faldgrus
legeplads
Vandleg
gennemkørsel
Byggeriet taget i brug
Skur til legeredskaber
Indgangsparti
skeletter i skabet
Skolecafe
Regnbuegang i polycarbonat
Indvielse
indvielse
Linoleum med cirkler
mønstre i gulv
Gulv
Polycarbonatplader
LegoUFO
Legeplads
Inventar
snit

ØNSKER DU NOGET TILSVARENDE?

Book et uforpligtende møde her eller ring til os på 9785 0833