Ombygning af 70er hus

Fra 70’er villa til minimalistisk funkishus

Et 70’er hus med en fantastisk beliggenhed blev konverteret til et minimalistisk funkishus.

Minimalistisk mangfoldighed

Med minimalisme prøver vi at skære det overflødige væk – at få et stilrent udtryk hvor der er mening bag alle bygningens dele.

I dialog med minimalismen er bygningernes mangfoldighed i oplevelse, udtryk, funktionalitet – der skaber mening, liv og substans i minimalismen.

Ombygning

I den konverterede 70’er villa er balancen mellem det komplekse og det stilrene udtryk vellykket. De eksisterende rammer er med velvalgte indgreb gjort mere funktionelle, materialevalget er forenklet – med en god bredde i oplevelse af teksturer, oplevelserne af lys, rum og udsigt forstærket.

Med en løsning der er tilpasset den skrånende grund, de eksisterende rammer og ønsker fra bygherre bliver oplevelsen kompleks, mange facetteret og nuanceret, men samtidig med en naturlighed og enkelthed som skaber ro.

Rive ned eller genbruge?

Det er en balance hvorvidt man skal bevare et ældre hus eller rive ned og starte forfra. Hvis der er tilstrækkelig med kvaliteter i huset vil en ombygning ofte være billigst og give en karakter og historie der er med til at øge oplevelsen af det nye hus. Vi har lavet en række forvandlinger af ældre huse, som med fokus på at bevare kvaliteterne og kreativt tilføje nye elementer får et helt nyt liv.

Har I et projekt hvor I overvejer om det skal renoveres eller rives ned? – så kontakt os og få vores faglige vurdering og ideer til løsninger: 2463 1415 Rune@mntarkitekter.dk

Ombygningen er tegnet af Arkitekt MAA Rune Dybkjær da han var medejer af arkitektfirmaet D-Gade.

FACTS:
Opført:
2016
Liebhaver villa
Gennemlyst
Terrasse træ
Funkishus
Terrasse
terrasse
Spisestue
Facade minimalisme
Funkis
Minimalisme funkis
Eksklusiv villa
Ovenlys
terrasse
Glasværn
Gårdhave
Apple
Arkitekttegnet
Facade mod fjord
haveanlæg
Have
Terrasse detaljer
Minimalistisk facade
terrasser
Terrasse
Gårdhave
Træterrasse
P1300588
Terrasse med glasværn
facade
Funkis
Miau
Detalje i zink
Funkis
Ombygning af 70er hus

ØNSKER DU NOGET TILSVARENDE?

Book et uforpligtende møde her eller ring til os på 9785 0833