Klubhus

Forslag til nyt klubhus: Struer Roklub – Struer Kajakklub

På en af de smukkeste placeringer i Struer ved vandkanten på Bremdal Strand har Struer kajakklub og Struer roklub lokaler i en nedslidt bygning.

Inden man begyndte at bruge penge på en nødvendig men nødtørftig renovering, ønskede man at afsøge mulighederne for at opdatere klublokalerne til moderne og attraktive forhold. Det var samtidig et behov og ønske at der blev plads til flere kajakker.

Inspiration – og erfaringer

Med udgangspunkt i en dialog med klubberne – og inspirationstur hvor vi lyttede til andre klubbers erfaringer, udarbejdede vi et forslag der funktionelt og oplevelsesmæssigt opdaterer lokalerne til dagens standart og den unikke placering.

Nyt og gammelt

Da der er behov for mange m² til opbevaring af både og kajakker, er de eksisterende forhold udnyttet til grove funktioner som bådhaller, værksted og depotplads – hvor de eksisterende klublokaler bruges til at udvide opbevaringsarealet, og at skabe plads til et offentligt toilet ved stranden. Herudover opdateres omklædningsrummene – dels som ombyg og dels som nybyg.

Klublokaler, fitnessrum og terrasser etableres som nybyggede arealer på 1. salen med en flot udsigt over fjorden og strandlivet – og et karakteristisk maritimt look.

Kajakklubben og roklubben arbejder p.t. på at finde finansiering til projektet.

FACTS:
Sted:
Struer
Størrelse:
ca.. 850 m²
Facade mod fjorden
Perspektiv i klublokale
Facade mod fjord
Principsnit kajakklub - roklub
Facadetegninger
1 sal plan klublokaler
Stueplan - kajakker robåde omklædning og værksted
Klubhus

ØNSKER DU NOGET TILSVARENDE?

Book et uforpligtende møde her eller ring til os på 9785 0833