Trekanttrappe

Et stenkast fra fjorden

Med en placering så tæt på fjorden at selv arkitekten kan kaste en sten i vandet og kig til både lystbådehavn og den åbne fjord, er omgivelserne noget helt særligt. Derfor var ønsket også at boligen skulle være noget lidt ud over det sædvanlige.

Åben plan

Boligens ydre var i høj grad styret af en stram lokalplan, men indvendigt var der frit spil. Alle rum i huset er lavet med fokus på at skabe åbne luftige rum med mest mulig kontakt til den unikke udsigt. I ankomsten kigger man hele vejen gennem huset ud mod fjorden og den åbne trappe laver en lysforbindelse både mellem etagerne og fra øst til vest.

Opholdsrummene er placeret på 1. sal, hvor udsigten er bedst – her sikre en stor terrasse på hver side af huset at der altid er et uderum med sol til ophold og grilltid.

Skulpturel trappe

Trappen drejer 120° så den danner en ligesidet trekant placeret midt i huset – vinklen giver et skulpturelt udtryk og spændende oplevelser når man bevæger sig rundt i boligen. Nøje placerede åbninger i de interne vægge forstærker disse oplevelser og skaber en åben planløsning med masser af lys og kig mod fjorden.

FACTS:
Type:
Villa
Størrelse:
200 m² + carport/altaner
Opført:
2021
Alrum
Ankomst
Badekar-fjord
Entre
Facade
Garderobe
Hyggekrog
lamper-udsigt
Maritim-terrasse
Opholdsrum
skulpturel-trappe
Spejlet-udsigt
Spisebord-køkken
stue
stue-spisestue
Terrasse
Terrasse-havneudsigt
Terrasse-maritim
traeterrasse
traetrappe
Trappeforloeb
aaben-plan
aaben-trappe
Trekanttrappe

ØNSKER DU NOGET TILSVARENDE?

Book et uforpligtende møde her eller ring til os på 9785 0833